Mår bättre! Men inte helt frisk.. Har bara legat hemma och vilat de senaste dagarna. Febern är borta och har inte ont i kroppen längre. Halsontet var borta men har idag kommit tillbaka? Konstigt. Dessutom har jag fortfarande noll energi, får andsvårigheter bara av att gå upp för trappan hahaha! Så får nog vara hemma denna helgen också och försöka vila upp mig, vill ju börja träna igen.. Blir galen av att sitta still hela dagarna! 
Idag händer också något spännande.. Ska gå ner till flightcentre och boka flyg till västra Australien!! 6-20 juli blir det, två veckors road trip längs med kusten!! Skriver mer om det när allt är bokat och klart. Är så taggad, och ska bli skönt att få resa runt igen. Plus att jag är trött på storstadslivet.. Haha. 

Sitter nu och läser en bok. Har evie hela dagen, men lät henne ha ipaden vilket betyder att hon kan sitta i timmar och jag får lite skön läs-tid.. Brukar vara ute och göra saker med henne osv men är fortfarande helt jättetrött så det får vara ok med ipaden idag. ;) 

Lånade denna boken på biblioteket (så skönt att ha (om än väldigt litet) biblioteket typ 3 minuters gångväg bort haha). Blir intressant! Bara plockade tre stycken böcker utan att ens kolla titel eller handling, mycket roligare! 



1 kommentarer

Farmor

22 May 2015 10:07

Hallå där, det låter ju som influensa, men du måste kolla upp dig om det fortsätter, så du inte fått lunginflammation. Man oroar sig för dig när du är så långt bort. Hoppas du får en härlig rundresa vid kusten i sommar. Kram

Svar: Hejhej! Det har helt gått över nu, mår prima!!! Och tack så mycket, massa kramar till dig och Kajsa 😘😘😘😘
Emelie Zachrisson

Kommentera

Publiceras ej