Igår när jag satt vid min laptop och precis skulle sätta på en film så bara dog den. Laddaren och allt satt i, men datorn var helt förlorad... Trodde jag. 
Jag försökte med allt, tog ut batteriet och satte i det igen, jag provade min laddsladd i sigrids dator (funkade perfekt) och provade hennes i min men där funkade den såklart ej. Jag hade laddaren i datorn hela natten, men imorse fungerade den fortfarande inte. Jag var helt säker på att det var batteriet som hade dött så jag började kolla runt på internet och ringde till ett batterilager i rockhampton, $120 skulle dom ha!!!! Rena rånet ju. Så jag googlade "laptop won't start" och fick up en sida där en användare "atsuko"(gissar smart Japan) beskrev hur man kunde lösa detta problem:
Ta ur batteriet 
Ta ur laddsladden 
Håll laptopen upp och ner över huvudet i 30 sekunder medan du håller inne på-knappen
Sätt tillbaka batteriet
Stoppa i sladden
Tryck på datorn.
VOILÀ!! 

Jag stod där som ett jäkla fån i mitt rum med min laptop över huvudet räknandes till 30 och trodde att det bara var ett skämt. Men nä. Tror ni inte att den började fungera direkt?! Sjukt. 
Konstigt som tusan men jag tänker inte klaga. Och det första jag gör på min lediga dag på måndag är att åka in till Rocky och köpa en portabel hårddisk, ifall jag inte kan få på den igen nästa gång nåt händer.. Backup, måste göra en satans backup. 

Här kommer dagens visa ord ;)