Dag 4 på vår lilla resa vaknade vi upp i Coral bay! Uppe med tuppen för vi skulle ut med en båt och dyka/snorkla! Var lite orolig först för vädret var inte alls speciellt bra och det var kallt och blåsigt. Som tur var började det aldrig regna, och är glad att vi åkte ut. Två dyk gjorde vi och snorklade en gång, tillsammans med två stora manta rays!!! De var 3-4 m breda, och vilka magiska underbara djur. Så graciösa och helt obrydda om att vi var där. De simmade runt och gjorde loops precis under oss. Wow. Riktigt häftig känsla.
Och dyken vi gjorde var inte helt dumma de heller, såg bland annat en Eagle ray, sköldpadda och en tjusig haj! ;) väldigt lyckad dag med andra ord. Förutom att det var så jäkla kallt.. Trodde jag skulle förfrysa hahaha men det var det värt! 
Efter vår båttur begav vi oss upp mot exmouth, och kom fram någon gång på
Kvällen. 



Lunch på båten, kalltkallt


Hade varit så vackert om solen vart framme.



Tog inga bilder under vattnet eftersom jag ej har en undervattenskamera. Men där var en fotograf med oss som tog en massa bilder. Vi köpte dem och väntar just nu på att de ska levereras hehe. Ganska taggad på att se dem. 

Idag har vi varit ute på en fisketur med två andra killar som bor här på hostelet. Var ute i flera timmar, så härligt!! De fångade tre små fiskar som vi hade till middag. Mums! Dessutom!!! Så såg vi en knölval, en sköldpadda och en havsorm!!! Så häftigt.. En vanlig dag på havet här liksom ;) 
Imorgon ska vi upp tidigt och ut på valhajssnorkling. Tyvärr har de inte sett några alls de senaste dagarna, verkar som att de redan har begett sig vidare.. Vilket suger för det var den största anledningen till att jag ens åkte hit.. Menmen shit happens. Håller fortfarande tummarna att vi ser någon men hoppas inte på för mycket. I värsta fall får jag väl åka hit igen nån gång! 













Kommentera

Publiceras ej