Tänkte dela med mig av vad jag gjorde nu i helgen, det var rätt fullspäckat. Lördag var det först net ball match med tjejerna, och sen köra dem till deras fasters bröllop mitt i stan! (Usch tycker fortfarande stadstrafiken är stressig, och speciellt när jag måste köra där jag aldrig vart förut haha..) 
Efter det åkte jag hem och sen hade jag över en kompis, svenska Johanna. Vi gick på Future music festivals tillsammans fööörr.. Vad var det nu, 3 veckor sen? Ja! Så hon kom hem till mig och vi drack vin och tjatade au pair-upplevelser haha. Var meningen att vi skulle åka in till en matmarknad men vips så vart det jättesent.. Så vi gick till en bar här i närheten där jag bor! Rolig kväll! Var hemma rätt sent så vi sov fram till 1 på söndagen tror jag haha, sen tog vi en tripp ner till Ikea, skulle egentligen tagit 30 min men vi körde jättefel så det blev en spontan roadtripp på flera timmar hahaha! Så kan det gå, men det var skoj iallafall. Och vi fick äta våra kära köttbullar med potatismos. Köpte med mig sill och påskmust med, mums. 
Idag har jag jobbat lite, städat huset, kört barnen osv. Och så bokade jag flygbiljetter! Har ledigt 10 dar nu över påsk så jag ska upp till yeppoon och hälsa på Guy! Yay! Vi är i yeppoon fredag till tisdag och Sen ska han jobba på ett ställe som heter emerald så jag följer med honom dit och flyger hem därifrån nästa söndag! 9 dar tillsammans, Gud så trevligt!! 

Lite bilder:



Haha.. Fråga inte ens


Tog en självis med Will Smith påvägen hem!


Asglad tjej har köpt nattmat på macken, och två gosedjur..(!?) hahaha


Mmmmmmmmm


Hittade en fin plats att se solnedgången påvägen hem 


<3


Ikea shopping hehe